Foto: Printscreen Youtube / Rukometni savez Srbije

Srpska rukometašica Katarina Krpež-Šlezak razočarana je posle eliminacije Srbije u mađarskom Đeru posle poraza od domaće selekcije u subotu popodne.

Mađarice su savladale srpski tim sa 31:23 u drugom kolu kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju i time ostavile Srbiju bez šansi za plasman.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpkinje su prvo izgubile od Rusije 29:24, onda i od Mađarske, pa im sada ne znači ništa treći meč sa Kazahstanom, jer dve ekipe prolaze dalje.

„Ne mogu reći mnogo o našoj igri, odigrale smo loše. Za ovakvu utakmicu smo morali mnogo više da pružimo. Izgubili smo šansu da se plasiramo u Tokio. Čestitke Mađaricama, želim im da osvoje medalju u Tokiju. Mi više nemamo šanse da se plasiramo, ali imamo još jednu utakmicu na ovom turniru i moramo da završimo pobedom. Moramo i da pronađemo razloge zašto smo odigrale ovako loše“, rekla je Krpež-Šlezak.

Najefikasnija u timu Srbije bila je Marina Dmitrović sa šest golova, dok je kapitenka Srbije postigla tri, ali je u prvom poluvremenu promašila i tri zicer situacije.

Upravo ziceri i nesigurnost u napadu presudila je u korist Mađarica, jer su se vrlo brzo pokazale i slabosti u odbrani srpskog tima, pa rezultat nije ni mogao da bude bolji u ovom trenutku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar