Kristina Liščević; Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Srpska rukometašica Kristina Liščević rekla je da Slovačka nije lak rival i istakla da njena ekipa u oba meča baraža za Svetsko prvenstvo mora da uđe koncentrisano.

PROČITAJTE JOŠ:

„Slovačka nije nimalo jednostavan protivnik. Nikoga ne treba potcenjivati, iako slovimo za favorite, pogotovo zbog novog sistema. Moramo izuzetno koncentrisano da uđemo u obe utakmice, posebno u ovu prvu“, rekla je Liščević, a preneo je sajt Rukometnog saveza Srbije (RSS).

Rukometašice Srbije u subotu gostuju Slovačkoj u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo, koje se ove godine održava u Španiji.

„Imam puno nade u ovaj tim i očekujemo uvek velike rezultate. Ovo je važna utakmica, nadamo se najboljem jer svi bismo mi voleli da se nađemo u Španiji“, rekla je Liščević.

Desni bek Jelena Lavko istakla je da su Slovakinje „neugodan“ protivnik, iako dugo nisu igrale na prvenstvima.

„Ali, ako mi damo svoj maksimum i igramo svoju igru, posebno ono što trener želi od nas i na način na koji je zamislio, ne bi trebalo da bude problema. Mislim da smo sve veoma motivisane da se plasiramo na Svetsko prvenstvo“, istakla je Lavko. Srbija i Slovačka igraju od 18 časova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar