Portreti fudbalera Ognjena Koromana i predsednika Rusije Vladimira Putina
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto, EPA-EFE/ALEXEY NIKOLSKY / SPUTNIK

Ognjen Koroman, bivši fudbalski reprezentativac i igrač Crvene zvezde i ruskih i čečenskih klubova, uputio je pismo Vladimiru Putinu, predsedniku Ruske Federacije, koje bi trebalo da mu dostavi njegov prijatelj Ramzan Kadirov, predsednik Čečenske Republike. Koroman se u pismu žali na vlast u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

Koroman je ovo pismo objavio na svojoj stranici na Fejsbuku.

„Dragi naš Vladimire Vladimiroviču Putine,

Kao bivši sportista i dugogodišnji fudbaler najvećih ruskih klubova, kao časni Srbin, imam ljudsku obavezu da vam napišem par rečenica… Želeo bih pre svega da znate da je srpski narod uz Vas i da voli našu majku Rusiju. Ovu blamažu koju smo doživeli u SAD kao građani Srbije od našeg predsednika Aleksandra Vučića je samo deo blamaža koju srpski narod proživljava u njegovoj diktaturi.

Dragi nas Vladimire, srpski narod uvek je gledao ka istoku i želi da shvatite da smo i mi kao narod i pravoslavci poniženi od našeg predsednika. Ako možete pomozite nam jer smo zaključani u mraku… Dragi nas Vladimire Srbi opet zovu našu majku Rusiju da nam pomogne…

Ovo je samo deo pisma koji će sigurno pročitati predsednik Rusije, jer će mu pismo lično predati Ramzan Kadirov, predsednik Čečenske Republike, moj veliki prijatelj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare