Konor Mekgregor; Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Irski MMA borac Konor Mekgregor (22-5 MMA, 10-3 UFC) pauziraće bar šest meseci, jer su mu lekari zabranili da se pre toga vrati u oktagon.

Iako je Konor već izrazio želju za trećom borbom sa Dastinom Poarijeom, to neće biti moguće tako brzo. Mekgregor je za vikend poražen baš od Poarijea tehničkim nokautom u drugoj rundi.

PROČITAJTE JOŠ:

Dastin je nanizao nekoliko udaraca Ircu, pogodio ga u glavu i to je izazvalo poraz za nekadašnjeg šampiona u dve kategorije.

Međutim, na lekarskom pregledu posle borbe, utvrđeno je da su Mekgregoru zbog Poarijeovih prethodnih udaraca, verovatno oštećene kosti fibule i tibije na nozi.

Ukoliko je to slučaj, Mekgregor neće smeti da se takmiči 180 dana, ali ako bude imao sreće, pauza će možda biti kraća od toga. S druge strana, Poarije ima sedam dana odmora.

„Noga mi je skroz mrtva, mislio sam da njegove udarce blokiram njome, ali su svi udarci pogađali mišić pa je i on pretrpeo veliku štetu“, rekao je Mekgregor o povredi.

On je oktagon i halu posle „Fight Island-a“ (borilačko ostrvo prim. prev.) napustio na štakama, pa je jasno da povreda nije bezazlena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare