Foto: OK Radnički KG

Trener odbojkaša Radničkog iz Kragujevca, Dragan Kobiljski, produžio je ugovor na još dve sezone.

Kobiljski je početkom godine preuzeo Radnički, uspeo je da u kratkom roku stabilizuje ekipu i izbori plasman u mini-ligu Superlige, ali su zbog pandemije koronavirusa prekinuta sva takmičenja.

Prezadovoljan je uslovima za rad u Kragujevcu i nije se dvoumio kada mu je ponuđeno da nastavi saradnju.

PROČITAJTE JOŠ

„Iza mene je dobar period u Kragujevcu tokom kojeg sam se uverio da Radnički ima sve neophodne uslove za kvalitetan rad. Pritom su nam se i ambicije poklopile, pa smo se na obostrano zadovoljstvo dogovorili da produžimo saradnju na još dve sezone. Mislim da ova ekipa ima zavidan igrački kvalitet i da uz dobar rad na treninzima možemo računati na dobre rezultate“, rekao je Kobiljski, a saopštio je Radnički.

Sportski direktor Dušan Vulović rekao je da je klub odlučio da produži saradnju sa trenerom pošto je ekipa pozitivno reagovala i prihvatila njegov način rada.

„Problem je predstavljao njegov angažman u reprezentaciji Irana, koja je izborila plasman na Olimpijske igre, ali pošto su Igre odložene, više nije bilo prepreka za nastavak saradnje“, kaže Vulović.

Radnički je naveo da nema svrhe pričati o nastavku takmičenja dok traje vanredno stanje i borba sa koronavirusom.

Svi klubovi su u stalnom kontaktu sa čelnim ljudima Odbojkaškog saveza Srbije, ali se informacija u vezi sa završetkom sezone može očekivati tek po ukidanju vanrednog stanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram