Đorđe Vučinić; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona, a u devetom kolu A grupe (sreda, 19.45) na bazenu “11. april” dočekuju Dinamo iz Tbilisija.

Novobeograđani imaju želju da nastave sjajnu seriju od dolaska trenera Dejana Jovovića i zabeleže peti uzastopni trijumf.

PROČITAJTE JOŠ

U prvom delu sezone ubedljivo su slavili u Gruziji sa 17:8.

„Moramo da nastavimo u istom ritmu u kom smo odigrali poslednjih nekoliko mečeva, odnosno da budemo maksimalnim angažovani od prvog minuta“, kaže trener Dejan Jovović.

Šef stručnog štaba Novog Beograda posebno je pohvalio sunarodnika na klupi Dinama.

„Mislim da su svi igrači do sada shvatili da kao ekipa ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje nijednog trenutka, a pogotovo ne na startu utakmice. Postepeno uvodimo tim u neke stvari koje će biti osnova naše igre u budućem periodu. Ovakve utakmice treba da nam maksimalno pomognu da postepeno uđemo u sistem igre koji želimo da primenjujemo u finišu sezone kada će se odlučivati o trofejima. Dinamo je ekipa koja ima iskusne internacionalce i odlično je vođena od strane našeg Dejana Stanojevića. Imamo odličnog protivnika za pravo nadigravanje u bazenu“.

Jovović je istakao da je veoma zadovoljan igrama svog tima koji je od njegovog dolaska upisao četiri uzastopne pobede protiv Barselonete, Partizana, Vojvodine i Radničkog u Kragujevcu. Prvotimac Đorđe Vučinić najavljuje još jedan uzbudljiv duel.

„Prvenstveno ćemo se potruditi da nastavimo ovaj pobednički niz. Mislim da smo u veoma dobrom ritmu. Iako smo u prvom meču ove sezone ubedljivo pobedili Dinamo u Gruziju, prema ekipi iz Tbilisija imamo veliko poštovanje. S obzirom na to da smo u veoma zgusnutom rasporedu utakmica, očekujem da će ovaj meč biti iscrpljujući i fizički i psihički. Međutim, gledamo sebe, fokusirani smo isključivo na našu igru, koju ćemo pokušati da podignemo na još viši nivo“, zaključio je Vučinić.

BONUS VIDEO Dejan Savić i Ivica Tucak nasmejaće vas do suza kao nikad pre

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar