Foto:EPA-EFE/GARY BOGDON/Lucasfilm Ltd. & TM

Superboul je arhiviran, Tampa Bej Bakanirsi su novi šampioni, ali slavu Tomu Brejdiju preti da pomuti niko drugi do jedan od najpopularnijih likova iz serijala Ratovi zvezda, Joda.

PROČITAJTE JOŠ...

Američka novinarka Kejti Nolan postavila je jedno naizgled obično pitanje, kako bi ukazala na nenamernu grešku (ili možda slučajnost).

Naime, iza endzone koju su u tom trenutku branili Kanzas Siti Čifsi, pri šutu za dodatni poen, na LED panelu trebalo je da stoji natpis „It takes all of us“ (Potrebni su svi), što je inače slogan promotivne kampanje sa ciljem smanjenja rasizma u sportu.

Problem je nastao kada je, pre nego što su igrači Tampe uputili šut, red reči bio obrnut, pa je slogan glasio „All of us it takes“.

„Koliko ljudi je potrebno kako bi ispravno postavili oznake na stadionu?“, upitala je pratioce Nolanova, inače voditeljka neobičnih sportskih emisija po imenu „Sports“ i „Always late with Katie Nolan“.

Očekivano, usledio je veliki broj reakcija, a veliki broj navijača je (opravdano) izneo uverenje da iza ove greške zapravo stoji niko drugi do jedan od najpoznatijih džedaja na svetu, Joda:

„Gospodar Joda je napravio znak. Opusti se“, napisao je jedan od njih.

Na to su se nadovezali mnogobrojni drugi:

„Došao sam zbog Jode, i niste razočarali“, „Za to je bio zadužen Joda Ivents“, „Joda dizajnirao to je“, „I Jodi je potreban posao“, samo su neki od njih.

Da li je Joda, greška u procesu ili jednostavno takav trenutak, ostaće misterija. Ono što je, ipak, kristalno jasno, jeste da se greške po svemu sudeći dešavaju čak i tamo gde bi i najmanji detalj trebalo da bude savršen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar