Foto: League of legends

Zero Tenacity ide na Giants i Unicorns of Love Sexy Edition, Zvezda ispala.

Main Event European Mastersa počinje ovog ponedeljka, grupe ove faze takmičenja su izvučene, a protivnike su dobila oba regionalna predstavnika.

PROČITAJTE JOŠ...

Zero Tenacity i Valiance se uveliko spremaju za veliko evropsko League of Legends prvenstvo sa nagradnim fondom od 150.000 evra. Na turniru se takmiči 28 najboljih ekipa Evrope – 12 se već plasiralo u grupnu fazu, dok je ostalih 16 timova prvo moralo da se dokaže u plej-in fazi turnira, među kojima je bila i Crvena zvezda Esports koja, sa samo jednom pobedom i pet poraza u plej-inu, nažalost se nije plasira u dalju fazu.

Zero Tenacity, srpski tim šampion poljske Ultralige i jedna od 12 ekipa koje su se već plasirale u grupnu fazu, našao se u grupi A. Glavni protivnici za prolaz dalje na EU Mastersu biće Giants, ekipa iz španske lige i šampion nemačke Prime Lige, Unicorns of Love Sexy Edition.

Drugi regionalni predstavnik i aktuelni šampion EBL, Valiance, nalazi se u grupi C, a njegovi protivnici biće BDS Academy iz LFL-a i Team Heretics iz španske lige, koji se našao u centru pažnje nakon što su kupili LEC slot od Misfitsa pre tačno mesec dana.

Heretics je ove godine debitovao u španskoj LVP SLO ligi, a nakon slabe debitantske sezone osvajaju letnji split lige i na najbolji mogući način proslavljaju vesti o ulasku u LEC.

Valiance će imati još jednog teško protivnika, vicešampiona Francuske, Team BDS Academy koji je ove sezone ostavio iza sebe imena kao što su KC Corp, Vitality.bee, Misfits Premier i GameWard.

Vicešampion EBL Crvena zvezda Esports je učešće završila u grupnoj fazi i to rezultatom 1:5.

BONUS VIDEO Mini Moris – gejming mašina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar