Foto: Facebook / RK Novi Pazar

Velika bura u javnosti podigla se zbog dešavanja na rukometnoj utakmici u Beogradu između Crvene zvezde i Novog Pazara.

PROČITAJTE JOŠ

Klub iz Novog Pazara je optuži domaćina da sz u hali „Šumice“ viđene ružne scene na tribinama gde su navijači Crvene zvezde vređali pritivničke igrače tokom celog meča na nacionalnoj osnovi.

Klub iz Novog Pazara je najavio da će istupiti iz lige, a oglasio se i član upravnog odbora rukometne Arkus Superlige Husein Memić.

Memić je rekao da iza kluba i navijača iz Novog Pazara ne stoji ministar policije koji se odmah oglasi da okrivi Pazarove navijače, ali kada su u pitanju navijači Zvezde ili Partizana tada država ćuti.

On je istekao da kada navijači Novog Pazara naprave incident polcija odmah privodi navijače po kućama, a kada se Pazarci napadaju, niko ništa ne preduzima. T

Takođe, Memić je rekao da je sve počelo od fudbalske utakmice u Pazaru kada je gostovao Partizan, i kada su navijači iz Beograda skandirali na nacionalnoj osnovi i od tada pa sve do ove utakmice gde god gostuju ekipe iz Novog Pazara budu napadane na nacionalnoj osnovi, i baš zbog toga uprava kluba će u četvrtak najverovatnije doneti odluku o istupanju iz lige, jer se fašizmu na utakmicama mora stati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare