Ivanina poruka slama srca: Pričaćemo mališi o mami šampionu

Ostalo 22. jun. 202010:57 > 11:16
Podeli:
Bobana
Foto: EPA/ARMANDO BABANI

Ivana Maksimović Anđušić, reprezentativka Srbije u streljaštvu, emotivnom porukom se oprostila od Bobane Momčilović Veličković.

Višestruka šampionka Evrope tragično je preminula posle kraće i teške bolesti, u Beogradu u 31. godini.

PROČITAJTE JOŠ

Bobanin prerani odlazak potresao je srpski sport. Velika šampionka je streljaštvom počela da se bavi sa devet godina u rodnom Boru, a preminula je 20 dana posle porođaja.

U poslednjem nastupu za reprezentaciju Srbije, na Evropskom prvenstvu krajem februara i početkom marta u Vroclavu, osvojila je titulu pojedinačnog prvaka i dala ogroman doprinos osvajanju ekipne titule.

„Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću. Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom. Takođe sam joj i rekla da joj zavidim… Da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči iako stomačić više nije stomačić“, napisala je Ivana Maksimović Anđušić u oproštajnoj poruci.

Dirljivim rečima se oprostila od rođene šampionke.

„Što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču – da je zajedno s njim u stomaku postala evropski šampion. Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena. Bobo naša, druži se sa anđelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu“, napisala je Ivana na Instagramu.

Mesto i vreme ispraćaja Bobane Momčilović Veličković biće naknadno saopšteni.

View this post on Instagram

Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću. Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom. Takodje sam joj i rekla da joj zavidim.. da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči iako stomačić više nije stomačić. Što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču- da je zajedno s njim u stomaku postala Evropski šampion. Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. ♥️I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena. Bobo naša, druži se sa andjelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu. ?? Bobana Momčilović Veličković 1990.-2020. #champion #shootingstar #incrediblewoman #legend

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar