Danilo Ikodinović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović prokomentarisao je skandalozne reči Žarka Popovića, bivšeg šefa Odseka za krvne delikte u MUP-u Srbije.

Popović je u emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom ukazao na Igora Jurića kao krivca za smrt Jurićeve ćerke Tijane.

PROČITAJTE JOŠ:

„On je otac devojčice koja je ubijena sa 15 godina na magistralnom putu u gluvo doba noći. Gde je tu njegova odgovornost da pusti maloletnu devojčicu u to doba… Kristijane, zamisli ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta…“, rekao je Popović.

Ikodinović je tim povodom upitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li vidi šta govore nekadašnji uposlenici države.

„Imam dve ćerke, 15 i 21 godinu. Vidiš li ti ovo Aleksandre Vučiću? Vidiš li kerine krezave koje su tvoje hijene odvratne pustile da laju? Vidiš li nesrećniče koji i sam ćerku imaš“, rekao je Ikodinović.

„Vidiš li šta rade tvoji savetnici i stvaraoci ovog bezumlja“, napisao je Ikodinović, koji je pitao i da li Vučić zna „gde je crvena linija bar kad su deca u pitanju“.

BONUS VIDEO: Tucak: Kad izgubite dete, sve ostalo je nevažno

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare