Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Valentino Rosi, vozač ekipe Jamahe i višestruki šampion u motociklizmu, pozitivan je na poslednjem testu na koronavirus.

Vest su preneki pojedini novinari na društvenim mrežema da bi se potom oglasio i sam Rosi, koji je potvrdio da je vest, nažalost, tačna.

PROČITAJTE JOŠ:

„Probudio sam se jutros i nisam se osećao dobro. Bolele su me kosti i imao sam blagu temperaturu, tako da sam odmah pozvao doktora koji me je dva puta testirao. Brui PCR test bio je negativan, kao i test od utorka. Ipak, taj drugi, čiji mi je rezultat stigao danas oko 16 časova, nažalost je bio pozitivan“, poručio je Rosi u poruci na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: Mekgregor se vraća u oktagon, želi i borbu sa Pakjaom

Italijan je dodao i sledeće:

„Žao mi je što ću propustiti trku u Aragonu. Voleo bih da budem optimista i samouveren, ali očekujem da i druga trka u Aragonu takođe bude nedostižna za mene. Tužan sam i ljut jer sam učinio sve da poštujem protokole. Iako je test od utorka bio negativan, izolovao sam se odmah po dolasku iz Le Mana. Tako je kako je, ne mogu da uradim ništa da promenim situaciju. Pratiću savete lekara i nadam se da ću se uskoro osećati bolje“, poručio je Rosi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar