Foto: Shutterstock; promo VK JUG

Vaterpolisti Juga iz Dubrovnika preživeli su pravu dramu na letu iz Beograda posle utakmice regionalne lige.

PROČITAJTE JOŠ

Jug je izgubio od Novog Beograda sa 14:10, a avion koji je leteo iz Beograda za Tivat udario je grom, što je izazvalo paniku među putnicima.

„Koliko sam u životu puta leteo, ali ovo što nam se dogodilo nikad nisam doživeo. Ljudi su povraćali, vrištali, plakali, nekontrolisano se dizali sa svojih sedišta i vikali da moraju da izađu“, rekao je direktor Juga Ognjen Kržić (52) za DubrovnikNet.

Problemi su se dogodili pri sletanju oko 14 časova, nad Tivtom je besnela oluja koja je bacala avion u svim smerovima. Sletanje je odloženo i onda je došlo do najgoreg momenta

„Kad je pilot shvatio da se stvar otela kontroli, s piste koju smo gotovo dotaknuli počeo je da se diže dodajući gas. Podigao se na neku visinu i počeli smo da kružimo nad aerodromom, ali sve to vreme nas je užasno bacalo. Nakon pola sata tog užasa, drndanja i propadanja, počeli smo ponovno da slećemo i tad je u avion udario grom. Šta da dalje kažem“, naveo je Kržić.

Iako bi mnogi zbog traume odbili da ikada više uđu u avion, momci iz Dubrovnika su već dan kasnije morali da lete za Bukurešt na novu utakmicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Tucak: Sve o prijateljstvu sa Dejanom Savićem, zvižduci i aplauzi Hrvatima u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare