U centru Beograda je došlo do tuče, kako se sumnja, između dve zaraćene strane navijača Partizana, a veruje se da je meta bio Miloš Radosavljević Kimi jedan od vođa koga su napale pristalice Veljka Belivuka.

PROČITAJTE JOŠ

Ekipa Nova.rs je otišla na mesto incidenta, ali je naišla na zid ćutanja i dobila tek nekoliko šturih informacija.

Jedan od prolaznika koji živi u zgradi iznad raskrnice Višnjićeve i Gospodar Jovanove gde se odigrao incident, rekao nam je da je video tuču u ranim jutarnjim satima.

„Video sam tu sa prozora, da je bila neka gužva, bilo je policije, neki momci su se tukli, ali ne znam šta se tačno desilo“, rekao je sagovornik Nova.rs koji nije hteo da otkrije svoj identitet.

U jednom od kafića koji se nalazi u blizini mesta incidenta, konobarica nam je rekla da je u to vreme dolazila na posao i da je videla veliku gužvu i mnogo policije, ali ni ona nije znala da nam kaže o čemu se radi.

Inače, Dorćol je deo grada koji je poznat kao grobarski kraj gde su većina navijači Partizana, a u tu često borave i vođe brojnih navijačkih grupa Grobara.

Zbog mogućih problema koji bi mogli da imaju sa navijačima, stanovnici u ovom kraju po pravilu izbegavaju da pričaju na tu temu.

Veljko Belivuk je inače uhapšen u velikoj akciji policije početkom februara pod opužbom za više teških krivičnih dela.

Veruje se da je zbog toga kreno rat za prevlast na tribini.

BONUS VIDEO Engleska policija reša prpblem sa pijanim navijačem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare