Foto:Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia; STARSPORT

Ova sreda donosi čitav niz sportskih događaja zbog kojih će mnogi imati prave muke da izaberu šta će gledati. Neće biti dovoljna ni dva televizora u kući da se isprate svi mečevi koji zanimaju sportsku javnost.

PROČITAJTE JOŠ

Sve mečeve sa Evropskog prvenstva možete da pratite uz TV Nova S, a izuzetno bogat program počinje već od 18 časova.

Tada će mečeve igrati četiri reprezentacija u grupi E. Španija traži trijumf protiv Slovačke za plasman u sledeću rundu, dok je Švedska već obezbedila osminu finala, pa će protiv Poljske odlučiti na kojoj će poziciji završiti grupu.

Švedska ima četiri, Slovačka tri, Španija dva, a Poljska jedan bod, pa su sve selekcije i dalje u igri za plasman dalje.

Najveći derbi grupne faze EURO 2020 nas očekuje od 21 čas kada će snage odmeriti aktuelni šampion Evrope Portugal i prvak sveta Francuska. Pre poslednjeg kola Francuzi imaju po bod više od Kristijana Ronalda i saigrača, te Nemačke koja u istom terminu igra protiv Mađarske.

Foto: EPA-EFE/Laszlo Balogh

Ipak, to nije sve.

Košarkaši Srbije ove srede od 20 časova igraju poslednji pripremni susret pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre (29. jun – 4. jul).

Rival će u dvorani „Aleksandar Nikolić“ biti selekcija Meksika, a do 2.400 navijača će moći da prisustvuje ovom duelu, te će ostali navijači ovo morati da isprate putem malih ekrana. Prenos ovog susreta počinje od 20 časova na televiziji B92.

Foto: KSS

Poklopiće se termini čak tri velika događaja za ljubitelje sporta u Srbiji jer od 21 čas i košarkašice Srbije igraju četvrtfinalni duel protiv Španije na Evropskom prvenstvu.

Izabranice Marine Maljković će svi navijači moći da gledaju na RTS 1.

Spremite se za sportsko uživanje…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar