Foto: Twitter/Richmond Rugby

Tragična vest stiže iz Engleske, gde je tokom utakmice Ivšama protiv Berksvel i Balsala u Varvikširu mlada ragbi zvezda u usponu, Džek Džefri, doživeo povredu zbog koje je preminuo.

Prema informaciji koju je objavio njegov klub, on je povređen dok je pokušao da ostvari pretvaranje (postigne poene u ragbiju):

PROČITAJTE JOŠ...

„Sa velikom tugom moramo da objavimo smrt našeg voljenog Džeka Džefrija nakon utakmice Midlands lige protiv Berksvela i Balsala. Džek je pokušao da postigne poene i dodatno popravi svoj fenomenalan rezultat kada je doživeo povredu. Prebačen je u lokalnu bolnicu, ali je tragično izgubio borbu. Teško je pronaći posvećenijeg momka iz kluba, koji je bio srce klupskih aktivnosti. Služio je klubu, saigračima i svojoj zemlji sa posvećenošću i pružio je mnogo satisfakcije navijačima, a naš klub je ostao bez sjajnog izvora svetlosti“, navedeno je u saopštenju njegovog Ivšama.

Od njega se oprostio i zvanični ragbi savez Engleske:

„U ime svih u Savezu, šaljemo naše saučećše prijateljima i porodici Džeka Džefrija, koji je umro juče. Mislima smo sa svima iz ekipe Ivšam“, navedeno je u saopštenju Ragbi saveza Engleske.

Nije saopšteno više informacija o samoj nesreći, kao ni šta je dovelo do tragičnog ishoda.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar