Jeff Gladney Foto: Scott Winters/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Tragično prekinuta karijera u usponu.

Talentovani igrač američkog fudbala, Džef Gladni poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

PROČITAJTE JOŠ

Igrač koji igra na poziciji kornerbeka u NFL ekipi Arizona Kardinals, stradao j eu ponedeljak ujutru, a tim povodom se oglasila i ekipa.

„Užasnuti smo saznanjem da je Džef Gledni preminuo. Naša srca su uz njegovu porodicu, prijatelje i sve koji žale zbog ovog ogromnog gubitka.“

Nesreća se dogodila oko 2:28 u ponedeljak ujutru, saopštilo je odeljenje šerifa okruga Dalas. Belo vozilo se prevrnulo kada su policajci stigli. Vatrogasna spasilačka služba u Dalasu potvrdila je da su dve osobe – muškarac i žena – mrtve.

Jeff Gladney Foto: Robin Alam / Zuma Press / Profimedia

Kako je saopštilo odeljenje šerifa okruga Dalas, u nesreći su učestvovala dva vozila. Prema preliminarnim informacijama, belo vozilo je jurilo i zakačilo vozilo ispred sebe, izgubivši kontrolu pre nego što je udarilo u gredu na autoputu Vudal Rodžers u Dalasu. Dve osobe u drugom vozilu nisu povređene.

Istražitelji će objaviti imena dvoje ljudi koji su poginuli u nesreći kada medicinski islednik izvrši pozitivnu identifikaciju tela i obavesti najbliže rođake.

„Tražimo molitve za porodicu i privatnost u ovom najtežem trenutku“, rekao je Overstrit u izjavi za Fort Vort Star-Telegram.

Gledni (25) potpisao je ugovor sa Kardinalima u martu nakon što ga je porota proglasila nevinim po optužbi za napad na bivšu devojku

Prethodno je igrao za Minesotu, koja je u avgustu 2021. raskinula ugovor sa njim zbog pomenutih optužbi za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO Neverovatan gol u finalu afričke Lige šampiona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar