Foto: Hans Gutknecht / Zuma Press / Profimedia

Bivši svetski šampion u poluteškoj kategoriji, Kolbi Kovington, nokautoirao je Tajrona Vudlija u petoj rundi. Ipak, daleko više pažnje od nokauta, izazvao je govor ovog UFC borca.

PROČITAJTE JOŠ

„Dame i gospodo, tiha većina je spremna da digne buku. Da li mislite da je to bilo premlaćivanje (govorio je o svojoj borbi)? Sačekajte 3. novembar, kada Donald Tramp stavi ruke na Uspavanog Džoa (Bajdena, Trampovog protivkandidata na predsedničkim izborima. Želim ovu borbu posvetim svima koji rade u službama bezbednosti, svoj vojsci. Ovaj svet ne bi bio siguran bez vas. Vi pružate našu sigurnost, za razliku od svih ovih sportista beskičmenjaka. Dosta mi je kukavica bez kičme poput Lebrona Džejmsa“, osuo je paljbu Kovington.

Nije stao kod jedne od najsjanijih zvezda NBA koja je prva stala u odbranu socijalne pravde, već se neprimereno ustremio i na Kamarua Usmana, od koga je izgubio prošlog decembra.

„Kad smo već kod kukavica beskičmenjaka, Kamaru Usmane, ulični Judo, ti i ja imamo nedovršeni posao. Ne možeš da pobegneš i sakriješ se. Dolazim po tebe. Ti si sledeći“, nastavio je Kovington.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare