Foto: EPA/DAVID HECKER

Posle samo osam dana rada sa novim selektorom Tonijem Đeronom uspeli smo da stvorimo novu hemiju, pobedimo Francusku i pokažemo naše pravo lice, rekao je srpski rukometaš Petar Đorđić.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija je pre dva dana na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo savladala Francusku u Zrenjaninu 27:24, što je prvi trijumf protiv „trikolora“ posle 20 godina.

„Stajali smo kao tim, borili se, iznenadili Francuze. Ni oni nisu očekivali da smo sposobni tako da odigramo. Pokazali smo pravo lice, kakvo bi trebalo da imamo stalno, od Zrenjanina pa na dalje“, izjavio je Đorđić za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Sledi revanš u Kreteju 9. januara, a prema Đorđićevim rečima ekipa je spremna da izađe na teren i bori se, posebno jer Francuzi sada imaju dodatni motiv.

„Naravno da će biti reakcija, hteli su i u drugom polvremenu da je pokažu, video sam to kada su izlazili iz svlačionice. Sigurno nisu očekivali poraz. Mislili su da može biti teška utakmica. Šta god ljudi mislili o srpskoj reprezentaciji, uvek su je protivnici poštovali jer znaju da imamo jako dobre individualce i da može da krene po zlu ako ne igraju 100 posto“, rekao je Đorđić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar