Foto: Privatna arhiva

Srpski odbojkaški trener Dragan Đorđević nastavlja uspešnu karijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Njegov novi-stari klub je Al Džazira iz Abu Dabija. Đorđević u subotu leti za ovu arapsku zemlju, u kojoj je muška odbojka sve popularnija.

„Prošle sezone sam bio u istom klubu, ali je koronavirus sve poremetio i prvenstvo je završeno ranije. Bili smo treći. U klubu su od nedavno počeli ponovo da me zovu i pokazuju interesovanje. Želja mi je bila da radim i Evropskoj uniji, ali kako je pandemija virusa i dalje aktuelna, ponudu starog kluba sam prihvatio. U oktobru nam počinje Kup UAE, igraćemo 23. oktobra prvu zvaničnu utakmicu u tom takmičenju, gde su nam ambicije najveće. U prvenstvu je cilj jedno od prva tri mesta“, istakao je Dragan Đorđreviić, 45-godišnji trener rodom iz Kraljeva.

Đorđević je i u našoj zemlji vodio seniorske klubove, Ribnicu i Radnički iz Kragujevca. Bio je i selektor Univerzitetske reprezentacije Srbije 2007. u Bankoku i 2009. u Beogradu.

Radio je u Rumuniji, Emiratima, Iranu i Libiji. U Libiji je napravio najveći uspeh, osvojivši zaredom dve titule prvaka. U upravi je i mladog kluba Tehničar iz Kraljeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar