Toni Đerona
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Selektor srpskih rukometaša Toni Đerona rekao je da je siguran u dobru igru i pobedu nad Grčkom u poslednjem meču kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ...

„Iako smo već obezbedili plasman, ovo je veoma važna utakmica za nas. Želimo da nastavimo sa poslom koji smo započeli u prethodnim okupljanjima i utakmicama, kao i da počnemo pripreme za predstojeći veliki događaj sledećeg januara, Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj.

Pogledali smo kalendar i znamo da imamo samo četiri i po nedelje ukupno za zajednički rad od ovog trenutka do Evropskog prvenstva. Zato vreme koje provodimo na okupu moramo koristiti najbolje moguće, kako bismo napredovali kao tim“, rekao je Đerona u najavi utakmice.

Rukometna reprezentacija Srbije igraće protiv Grčke u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

„Što se Grčke tiče, znamo da na domaćem terenu igraju odlično, što su pokazali u nedavnim utakmicama protiv Islanda i Severne Makedonije. Za nas će biti dobro što smo imali da ih gledamo na utakmici koju igraju sa Francuzima. Očekujem čvrst meč, ali siguran sam da da ćemo pokazati dobru igru i ostvariti pobedu“, kazao je Đerona.

Utakmica Grčka – Srbija na programu je u četvrtak od 14 časova u Atini.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar