Nikola Jakšić, Foto: VK Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda upisali su i četvrti ubedljiv trijumf na prvom ovosezonskom turniru Jadranske lige, pošto su savladali Budvu sa 14:1.

PROČITAJTE JOŠ

Novobeograđani su bili nemilosrdni prema Budvanima koji su samo jednom, i to u 23. minutu, uspeli da pogode mrežu mladog brazilskog golmana Žoaa Pedra.

Budva je uspevala donekle da parirala samo u prvoj četvrtini, ali kada je njihov centar Jakša Kosić zaradio tri lične greške više nisu imali nikakve šanse za jači otpor.

Crnogorski tim jednostavno nije imao rešenja za izuzetno kvalitetnu odbranu Novobeograđana, koji su po igračkom kvalitetu neuporedivo bolja ekipa što su i dokazali u bazenu. Impozantno je delovao Novi Beograd i stiče se utisak da ekipa trenera Vladimira Vujasinovića igra sve bolje kako turnir odmiče.

Golgeterski učinak kod Novobeograđana bio je ravnopravno raposređen pa su se po dva puta u listu strelaca upisali Strahinja i Viktor Rašović, Draško Gogov, Angelos Vlahopulos i Nika Šušiašvili, dok je jedini gol za ekipu Budve postigao Maksimilijan Žardan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar