Dejan Savić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Vaterpolo reprezentacija Srbije završila je pripreme u Kranju ovog ponedeljka, a posle prepodnevnog treninga vaterpolisti i stručni štab su krenuli za Beograd.

Selektor Dejan Savić zadovoljan kako su pripreme odrađene.

„Uradili smo sve što smo naumili. U dobro poznatim uslovima, idealnim za rad, trenirali smo na otvorenom bazenu i u teretani i praktično smo na raspolaganju imali sve što smo želeli i koliko smo hteli. Sa te strane Kranj, njegovi sportski radnici, ljudi iz hotela su pokazali da smo imali pravo što smo deo priprema za Igre u Tokiju održali ovde“, rekao je Savić za sajt VSS.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor je na pripremama imao 21 igrača.

„Svi su radili na najvišem nivou i nemam nikakvih primedbi ni na ponašanje, ni na rad. A nije bilo lako, jer rad u Kranju je dosta baziran na fizičkim pripremama i to je trebalo da se izdrži. Ponavljam nemam primedbi“.

Vaterpolisti sada imaju dva slobodna dana, a nakon toga ih očekuje međunarodni turnir, koji će se održati od 6. do 8. jula u Beogradu na bazen „25.maj – Milan Gale Muškatirović“.

Pored dve reprezentacije Srbije učestvovaće sastavi Španije i Francuske.

„Okupićemo se u ponedeljak ujutru na bazenu ’25. maj Milan Gale Muškatirović’. Nastavljamo sa radom. Posle toga nas očekuju tri utakmice, sa starim znanicima Špancima, jednim od favorita za medalju u Tokiju, Francuzima, koji napreduju i mladom reprezentacijom Srbije koju očekuje svetsko prvenstvo u Pragu“, rekao je Savić.

Posle turnira Savić će saopšiti imena 13 igrača, koji će 15. jula krenuti u Kašivazaki, dobro poznatu bazu za završne pripreme pred Olimpijske igre.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar