Foto: Nova S

Predsednik Odbora za sport Narodne strane, Danilo Ikodinović, obrazložio je zašto je ušao u politiku, u jutarnjem programu TV Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

U emisiji „Probudi se“, Ikodinović je progovorio o aktuelnoj situaciji u društvu i sportu.

„Najavljen sam kao bivši sportista i političar, ja bih pre rekao da sam borac za ljudska prava. Za mene je ovo neodrživo, neizdrživo stanje, izašao sam iz zone komfora, prosto želim da se čuje moj glas malo glasnije i jasnije. Piskaranje na Tviteru je super, sjajno i lepo, ali to vidi 2 posto ljudi. Radiću sve što je do mene da iznesem stavove i sada na malo ozbiljniji način. Šta će biti ako svi ućutimo? Mi ćemo postati Severna Koreja. Imaćemo vođu, svi mu se klanjamo i ćutimo. Ispade da je 98 posto za vođu, 2 posto nestane poput Cvijana ili raznoraznih ljudi. Rešio sam da izađem iz  zone ćutnje. Na Tviteru nešto napišem, prosto to nije dovoljno“, rekao je Ikodinović.

Govorio je i o razjedinjenosti opozicije.

„Verujem da ćemo shvatiti da ovako više ne ide i da se ujedinimo, stanemo iza jednog ili dva čoveka, moramo biti aktivni, pojavljivati se. Ne možemo čekati da dođe neki Amerikanac, CIA, mia, bia, da smene Vučića. To moramo mi da uradimo. Suludo je da svaki vladar… Milošević je bio 12 godina, dosovci 12 godina… Ovaj je skoro devet. Nama stalno treba neki vladar, Italija je promenila 59 vlada od Drugog svetskog rata. Ne valja, ne ide, sklonite se“, naveo je Ikodinović.

Celo gostovanje možete pogledati na Jutjubu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare