Danilo Ikodinović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Danilo Ikodinović, bivši srpski vaterpolista, reagovao je nakon što su navijači Crvene zvezde priredili najblaže rečeno neprijateljski doček novom treneru Mirku Vičeviću.

Zvezda je ovog vikenda pobedila Šabac sa 13:6 u Superligi, meč se igrao na Dorćolu na bazenu „Milan Gale Muškatirović“, a „Delije“ su neprijateljski dočekale Vičevića.

PROČITAJTE JOŠ

„Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“, bio je transparent koji je razvijen uz skandiranja Ratku Mladiću tokom utakmice, o čemu će sigurno biti reči narednih dana.

Ikodinović nije želeo da ćuti i žestoko je osudio potez navijača.

„Odavno je naše društvo obolelo, ovoliko bolesno nije nikad bilo. Na jednoj beznačajnoj vaterpolo utakmici dođeš i vređaš trenera tvog kluba jer je druge veroispovesti. Bolest!“, napisao je Ikodinović u objavi na Tviteru.

Podsetimo, Mirko Vičević je crnogorski stručnjak hrvatske nacionalnosti, trenutno je i predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, a navijači Zvezde kivni su na njega i zbog angažmana u DPS-u, bio je odbornik stranke Mila Đukanovića u Kotoru.

Novi trener Crvene zvezde, najtrofejniji je crnogorski vaterpolista svih vremena i član Kuće slavnih.

On je bio selektor mlađih kategorija ove zemlje, vodio je i Katar, a sa juniorskom ekipom Crne Gore osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu na Malti 2015. godine.

Kao igrač, sa Jugoslavijom je osvojio olimpijsko zlato u Seulu 1988. godine.

BONUS VIDEO Suze Dejana Savića na aerodromu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar