Foto: Savo PRELEVIC / AFP / Profimedia

U Kotoru je došlo do velikog skandala koji su izazvali sportisti - najmanje četiri osobe u noći između 2. i 3. maja vređale su suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenose Vijesti, izgrednik je bio odbornik Demokratske partije socijalista i vaterpolsita Primorca Danilo Adžić.

Jedan sagovornik podgoričkog lista tvrdi da su u njegovom društvu bili bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić.

Navodno, ti Kotorani su urinirali na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu, a kada ih je supruga kotorskog paroha, sa prozora obližnjeg parohijskog doma, kritikovala zbog toga, počeli su da je vređaju čak i na nacionalnoj osnovi.

Iz policije saopšteno je da je patrola na lice mesta upućena odmah nakon prijave.

„Odmah je na lice mesta upućena patrola koja je u blizini… Ispred kafe bara ‘Karampana’ primetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce… Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbeđena i od njih su prikupljena obaveštenja”, navodi se iz Uprave policije.

Izvor Vijesti tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Adžić inače na Instagramu ponosno ističe da studira u Beogradu i igra za Primorac, bio je igrač Crvene zvezde i Partizana pre povratka u Crnu Goru.

foto: instagram.com

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare