Ilaj Mening
Foto: Screenshot Twitter Sports Illustrated

Kada je "ESPN" odlučio da pokrene "Manning Cast", novu emisiju u kojoj su glavni akteri braća Ilaj i Pejton, verovao je da će postati hit. Ipak, ne iz ovih razloga.

PROČITAJTE JOŠ

Dva legendarna igrača američkog fudbala imaju sjajnu hemiju, a neretko dovode izuzetno poznate goste.

Ipak, nakon meča Iglsa i Kaubojsa postalo je jasno da imaju još mnogo toga da nauče o televiziji. Jedno od prvih pravila je da svi moraju da se uzdrže od uvredljivih gestova.

Ilaju je to „školovanje“ preko potrebno, jer je odlučio da pokaže dva srednja prsta kako bi pokazalo koliko su navijači Filadelfije bili neprijateljski nastrojeni preman njemu.

Setio se devetogodišnjaka koji mu je to pokazao, a onda je shvatio šta je uradio.

„Siguran sam da možete da blurujete to, zar ne?“, upitao je Mening nakon ispada.

Nakon toga se i izvinio zbog ovog poteza.

Ilaj je u 39. godini završio karijeru, a svih 16 sezona je proveo u Njujork Džajantsima. U ovom klubu je inkasirao 252.000.000 dolara, četiri više i od rođenog brata Pejtona i po tome je najplaćeniji u istoriji. Osvojio je tokom karijere dva šampionska prstena 2008. i 2012. godine. Rekorder je kluba po broju odigranih mečeva (248), po broju bačenih jardi i tačdanova je sedmi u istoriji, baš kao i po broju kompletiranih dodavanja (4.895), dok je šest po broju pokušaja za dodavanje (8.119).

BONUS VIDEO Gurović: Krio sam da imam slomljenu nogu u Indijanapolisu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar