Čaba Silađi Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Čaba Silađi pričao je mnogo toga zanimljivog gostujući u novoj epizodi podcasta "Penâl" (petak, 16 sati), o svojim prvim i predstojećim, četvrtim Olimpijskim igrama, kao i o razlogu dolaska u Beograd.

Kako se snalazi u prestonici, kako je doživeo odlaganje OI, šta očekuje od Tokija i još mnogo toga zanimljivog možete da čujete u novom „Penâlu“.

PROČITAJTE JOŠ

Prve dve kvote za Igre u Tokiju pod zastavom Srbije izborili su strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, a treću kartu upravo 30-godišnji Čaba Silađi. Vlasnik je državnih rekorda i neko je ko nema problem da digne glas i uvek kaže šta misli.

Voli Tviter jer nije fensi, a njegova veličina ogleda se ne samo u bazenu, već i u shvatanju šire životne slike o čemu govori diploma Tehnološkog fakulteta koju poseduje. I planira da se bavim poslom u struci po završetku karijere.

Kako je bilo na Igrama u Pekingu, Londonu i Riju, i zašto u 21. veku pričamo o toploj vodi u bazenu, sa Čabom Silađijem u novoj epizodi našeg podcasta „Penâl“ (petak, 16 sati) pričao je zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar