Foto:Zoran Lončarević

Danilo Ikodinović, proslavljeni reprezentativac Srbije u vaterpolu, imao je veoma oštar komentar na događaje koji se u poslednje vreme odigravaju u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ...

Ikodinović je hapšenja Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupacije prokomentarisao na sledeći način:

„Onomad ste brže-bolje srušili Šilerovu i sklonili sve potencijalne dokaze o vezi kriminala i vrha vlasti. Sad isto to rade, ne ruše ništa, sklanjaju dokaze i prebacuju sva svoja g**na na kriminalce, kao što ste i vi radili. Mi narod glupavi sve to gutamo i tražimo još. Hleba i igara“, napisao je Ikodinović bez zadrške na svom Tviter nalogu.

Podsećamo, u velikoj akciji policije slobode je lišeno 19 lica koji su učestvovali u radu kriminalne grupe na čijem čelu je bio Belivuk, u narodu poznat kao Velja Nevolja, o čijem usponu i padu možete pročitati ovde.

Belivuk i njegova grupa su osumnjičeni da su izvršili veliki broj ubistava, otmica, a na teret im se stavlja i trgovina narkoticima.

Ikodinović je i ranije imao oštre reči za ljude bliske vladajućoj stranci, pošto je ulazio u sukobe sa Nebojšom Krstićem, svojim nekadašnjim saigračem Aleksandrom Šapićem, doktorom Predragom Konom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare