Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tijana Bošković je rekla da je ponosna na celu ekipu nakon plasmana u finale Evropskog prvenstva nakon što je Srbija pobedila Tursku sa 3:1, a Bošković je bila najbolji akter meča sa zabeleženih 39 poena.

PROČITAJTE JOŠ

„Bilo je potpuno ludilo. Bilo je neizvesno do poslednjeg poena u prvom i drugom setu. Ponosna sam na to kako smo se borile, nismo nijednog trenutka gubile nadu. Ni posle tog prvog seta, iako smo i u drugom gubile tri razlike pred kraj. Uspele smo da preokrenemo i kasnije bez nekih velikih problema da završimo utakmicu u našu korist“, rekla je Bošković.

Ona je pohvalila igračice koje su ušle sa klupe.

„Zaista sam ponosna na sve nas. Posebno na devojke koje su sa klupe doprinele i dale nam nenormalno dobru energiju, hvala im mnogo na tome. Nadam se da će sutra biti još bolje, a mi ćemo se potruditi da donesemo još jedno zlato“, dodala je ona.

Ona se zahvalila i publici koja im je dala dodatnu energiju i snagu.

„Svaki put kada igramo za nacionalni tim motiv je ogroman, posebno što smo sada u Beogradu. Hvala publici koja nam je kroz sve ove utakmice na Evropskom prvenstvu dala dodatnu snagu“, izjavila je Bošković.

Tijana veruje da devojke znaju šta ih u finalu očekuje bez obzira na protivnika.

„Mislim da možemo da budemo rasterećene, jer ipak imamo iskustva, neću da budem skromna, u igranju ovakvih utakmica. Prethodnih godina smo bile u polufinalima i finalima svih najjačih takmičenja, znamo šta nas sutra očekuje bez obzira ko će biti protivnik“, rekla je Bošković.

Srbija će u subotu u finalu igrati protiv Holandije od 20.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar