Bokser Veljko Gligorić zadaje udarac protivniku
Veljko Gligorić Foto: Bokserski savez Srbije

Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, izjavio je da će posle velikog finala Superlige i majstorice između Radničkog i Loznice (trenutno 1:1), ko god da podigne pehar, na kraju svi slaviti sport i biti pobednici.

PROČITAJTE JOŠ

„Oba tima pokazala su ogromnu želju i žar za pobedom koji su ih i odveli do pobeda na domaćim terenima i do zakazivanja majstorice u kojoj će sve karte biti otvorene. Sledi duel na neutralnom terenu, isti pritisak i isti motiv, a pobednik, kao i u svakom sportu biće samo jedan“, rekao je Borovčanin.

Ipak, kako kaže, boks je plemenita veština u kojoj posle bitke sledi zagrljaj protivnika koji označava pobedu sporta, što i jeste najlepša slika i poenta svega što se na terenu dešava.

„Ponosni smo što će ko god da zagrli šampionski pehar, kome god ta prestižna titula pripadne, na kraju svega slaviti sport i sportska priča i što će sa te strane svi biti pobednici, ovi sjajni momci i borci, koji svakodnevno provode sate trenirajući sa tim ciljem, a to je trijumf sporta“, istakao je Borovčanin.

Majstorica za titulu izmedu boksera Radničkog i Loznice na programu je u subotu od 19 sati u Smederevu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar