FOTO: BSS

Posle 100 dana paklenih priprema u Nemačkoj, Dilan Prašović (26), najbolji crnogorski bokser u kruzer kategoriji, sa svojim timom otputovao je u London.

PROČITAJTE JOŠ

Tamo ga 25. septembra na stadionu Totenhema očekuje megdan sa aktuelnim šampionom, domaćim borcem Lorensom Okolijem za WBO pojas.

Borac čiji koreni vuku iz Sjenice u Srbiji boksovaće pred 60.000 ljudi u prestonici Engleske u glavnoj uvodnoj borbi za spektakl večeri, duel Džošue i Ušika.

Interesantno je da je Prašović poslednji kvalifikacioni meč u borbi za titulu svetskog WBO šampiona imao u Beogradu, kada je pobedio do tada neporaženog borca iz Bosne i Hercegovine – Edina Puhala.

„Pripreme su bile zahtevne, ali sam zadovoljan urađenim. Uslovi su bili fenomenalni, izbor sparing partnera takođe. Maksimalno sam koncentrisan na meč koji me očekuje, jer je ovo najveće iskušenje u mojoj karijeri, kad su protivnik i ulog u pitanju. Gledao sam mnogo video materijala iz mečeva Okolija i mogu da kažem da je dosta kvalitetan borac sa izuzetnim fizičkim predispozicijama. Taktika je spremna za njega, ali ostaviću je kao iznenađenje za meč“, poručio je Prašović.

BONUS VIDEO – Biković o boksu i popularnosti u Rusiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare