Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Stefan Birčević, košarkaški reprezentativaci igrač Partizana, i Vanja Grbić, legenda srpske odbojke, družili su se sa mladim sportistima tokom Sportskih igara koje su minule nedelje održane u Sokobanji i Surdulici.

Igre su svečano otvorene 19. juna u Priboju, međutim, zbog porasta broja zaraženih koronavirusom takmičenje je odloženo u nekoliko gradova. Igre bi trebalo da se nastave 10. jula u Somboru.

„To je jedna izvanredna priča i drago mi je što sam deo toga. Naravno da deci to sve mnogo znači. Oni su na nekom početku, neko od njih će da postigne nešto, neko neće, ali svi će oni kroz sport da postanu kvalitetni ljudi. Tako da hvala i ljudima iz organizacije koji su me pozvali na ovo. Drago mi je što se ovo dešava u Sokobanji, pošto je meni Sokobanja draga“, rekao je Stefan Birčević.

PROČITAJTE JOŠ

Miloš Krstić, direktor Sportsko-rekreativnog centra „Podina“, zahvalio se menadžmentu SIM Srbije na tome što je i ove godine Sokobanju uvrstio na listu gradova koje posetio Karavan radosti i prijateljstva.

„Zahvaljujući Dunav osiguranje Sportskim igrama mladih, u Sokobanji se sve više dece rekreativno bavi sportom, što je i cilj ove manifestacije. Igre su svakako doprinele tome da Sokobanja postane središte regiona i mesto gde se rađaju nova prijateljstva dece iz cele Srbije“, rekao je Krstić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar