Atanasijević ima koronavirus: Samo da nekoga nisam zarazio

Ostalo 05. jun. 202019:58 > 20:00
Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic

Aleksandar Atanasijević, jedan od najboljih srpskih odbojkaša zaražen je koronavirusom. Zbog lakše kliničke slike doktori su ga poslali na kućno lečenje.

Aleksandar Atanasijević, jedan od najboljih srpskih odbojkaša zaražen je koronavirusom. Zbog lakše kliničke slike doktori su ga poslali na kućno lečenje.

Korektor „orlova“ se nada da nikoga nije zarazio.

PROČITAJTE JOŠ

„Pozitivan sam na koronu. Još ne znam gde sam dobio, preslišavam se s kim sam sve bio u kontaktu. Nadam se da nisam nikome preneo zarazu, mojim roditeljima i prijateljima. O tome sada razmišljam i normalno želim da što pre ozdravim“, rekao je za „Novosti“ Aleksandar Atanasijević.

Srpski as se nedavno vratio iz Peruđe, gde je dugo bio u karantinu, a početkom maja je operisao i koleno. U Beogradu se družio sa prijateljima, a čim je osetio temperaturu otišao je na testiranje.

„I sada imam blagu temperaturu. U stvari da nisam pre mesec dana u Peruđi operisao koleno, ne bi mi opao imunitet i verovatno bih bio asimptomatičan. A u bolnici u Peruđi sam posle operacije imao i lakšu upalu pluća. Kako je tamo epidemija bila mnogo jača nego u Srbiji, pet puta su me testirali i uvek sam bio negativan. I pre nego što sam se vratio u Beograd testirao sam se kako ne bih morao u karantin“.

Uzdanica „orlova“ ima lakšu kliničku sliku.

„Doktori su me pregledali, uradili neophodne analize, snimali pluća i, srećom, sve je u redu. Zato su me poslali na kućno lečenje, dve nedelje moram da budem u samoizolaciji. Kažu i da virus nije više tako jak, ali je očigledno da čovek nikako ne sme da se opusti. Daće Bog da sve prođe kako treba i da što pre ozdravim“, završio je Atanasijević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar