Ljuboja, Arsović, Ponjavić; Foto: Streljački savez Srbije

Srpska reprezentativka u streljaštvu, Andrea Arsović, privodi kraju pripreme u Gornjem Milanovcu, organizovane u sklopu programa Olimpijskog komiteta Srbije.

Na treninzima u Streljačkoj družini „Dragan Jevtić Škepo“, Andrei društvo kao sparing partneri prave dve talentovane Milanovčanke.

PROČITAJTE JOŠ

Uz Arsovićevu, osvajača bronzane medalje vazdušnom puškom na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, treniraju članica Partizana Jovana Ljuboja i Emilija Ponjavić, jedna od glavnih uzdanica SD „Dragan Jevtić Škepo“.

„Odlučili smo da pred kraj godine promenimo sredinu i nedelju pred poslednja takmičenja provedemo van Beograda. Izabrali smo Gornji Milanovac, gde imamo dobre uslove za rad i gostoljubive domaćine iz Streljačke družine ‘Dragan Jevtić Škepo’. Sa radom smo počeli u ponedeljak. Pripreme završavamo u četvrtak i vraćamo se u Beograd, gde Andreu očekuju poslednja takmičenja u 2020 „, kaže Dragan Donević, trener Arsovićeve i šef stručnog štaba SSS.

U subotu će biti održano treće kolo Kupa Srbije, a dan kasnije i Internacionalno prvenstvo Beograda.

Arsovićevoj je dobrodošlicu između ostalih poželeo i Predrag Marković, član Gradskog veća Gornjeg Milanovca zadužen za sport. Posetio je našu reprezentativku na jednom od treninga i u ime predsednika opštine uručio joj poklon.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar