Američki fudbal Srbija
Foto: Promo SAAF

Prethodnog vikenda odigrane su tri utakmice 5. kola Sport Klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ

Beogradski SBB Vukovi savladali su ekipu Novi Sad Wild Dogs sa 17:0 i tako ostali jedini neporaženi tim u dosadašnjem toku Prve lige (4-0).

Novi Sad sada ima učinak 2-3, a za plasman u polufinale biće im potrebna pobeda protiv Plavih zmajeva u poslednjem kolu, uz još nekoliko odgovarajućih rezultata na ostalim utakmicama.

Domaći Divlji veprovi ugostili su ekipu Plavih zmajeva iz Beograda i slavili rezultatom 38:34. Utakmica je rešena u poslednjem napadu, ofanzivac Zmajeva Karson Oulet bacio se s loptom ka pilonu, međutim, nagazio je liniju pre nego što je dodirnuo pilon. Wild Boars sada imaju 3-1, a Zmajevi 2-2.

U poslednjoj utakmici Prve lige ovog vikenda, Požarevac Pastuvi ugostili su ekipu Jagodina Black Hornets i gosti su bili bolji rezultatom 34:14. Jagodina je na ovaj način došla do prve pobede u sezoni i skora 1-3. Požarevac je zabeležio peti poraz u isto toliko utakmica.

U narednom kolu, Divlji veprovi putuju u Jagodinu gde se sastaju sa Black Hornetsima. Zmajeve očekuje težak meč protiv gradskog rivala Vukova na domaćem terenu, a požarevački Pastuvi poslednju šansu da zabeleže trijumf imaće protiv ekipe Banat Bulls u gostima.

U utakmici Druge lige Srbije između ekipa Klek Knights i Gladiators Beograd u Zrenjaninu slavili su gosti rezultatom 42:0. Ovo je bio drugi trijumf za Beograđane u isto toliko mečeva. U narednom kolu sastaće se ekipe Kleka i Kikinde.

Sport Klub Prva liga Srbije, 5. kolo

SBB Vukovi Beograd – Wild Dogs Novi Sad 17:0

Wild Boars Kragujevac – Blue Dragons Belgrade 38:34

Požarevac Pastuvi – Jagodina Black Hornets 14:34

Drugo kolo Druge lige Srbije:

Klek Knights – Gladiators Beograd 0:42

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar