Foto: Promo FCA Srbija

Alfa Romeo i Zauber Motorsport će se ponovo udružiti povodom Svetskog šampionata Formule 1 2021. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Partnerstvo između dva najpoznatija brenda počelo je 2018. godine kada se Alfa Romeo pridružio timu kao sponzor titule. Tokom tri godine operativne saradnje, tim je osvojio značajne rezultate, sa osmom pozicijom na šampionatu dva puta, i u konkurenciji da ponovo završi na ovoj poziciji 2020. godine. U skladu sa svojim starim takmičarskim duhom, Alfa Romeo je ponovo prihvatio izazov.

Frederik Vaser, direktor tima Alfa Romeo Racing ORLEN i izvršni direktor Zauber Motorsport AG:

„Proširenje našeg partnerstva s kompanijom Alfa Romeo je pokazatelj naših namera. U Zauber-u je Alfa Romeo pronašao posvećenog partnera fokusiranog na performanse, kome može da poveri svoj brend: nama je čast da ponesemo nasleđe i prethodne uspehe brenda Alfa Romeo. Obe strane su uvek nameravale da ova saradnja ima rezultate na duge staze: u poslednje tri sezone smo položili čvrste temelje i nameravamo da uživamo u plodovima ovog rada u godini 2021. i u budućnosti“.

Kako bi se proslavila ova najava i napravio omaž svim ljubiteljima italijanskih trkačkih automobila, Alfa Romeo je prikazao ekskluzivnu boju trkačkog automobila C39 na Imola Gran priju.

Izgled koji je dizajnirao Centro Stile nosi boje italijanske zastave u pravim linijama na gornjem delu haube i na zadnjem delu automobila, koje se utapaju u temu „speed pixel“ boje za 2020. godinu i njen linearni i dinamični grafički momenat.

Ekskluzivni logo povodom 110. godišnjice brenda Alfa Romeo nalazi se na istaknutom mestu, na haubi, pored poruke „Dobrodošla nazad, Imola“, čime se obeležava mesto ove staze kao jedne od najpoznatijih u okviru turneje, i kao jedne od najvažnijih italijanskih staza. Od kategorija Touring i Sport do F1, Imola je uvek bila poprište velikih Alfa Romeo pobeda u sve tri kategorije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar