Aleksandar Šapić
Aleksandar Šapić; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Potpuno je izgubio živce i napravio scenu.

Aleksandar Šapić, prvi čovek VK Novi Beograd, pojavio se na sastanku igrača, a umesto čestitki usledilo je monolog od 20 minuta.

PROČITAJTE JOŠ

Vaterpolisti koji su nedavno osvojili Regionalnu ligu umesto pohvale zbog osvojenog prvog trofeja u istoriji kluba dočekali su da se nađu na udaru i da slušaju ponašanje koje je ocenjeno kao frustracija zbog predizborne kampanje u kojoj potencijalni gradonačelnik Beograda nije prošao kako je želeo.

Poručio je igračima da nema na čemu da im čestita jer je Radnički sa slabijim timom prošle sezone ostvario isti uspeh. Članovima reprezentacije Srbije, koji su uspeli da odbrane olimpijsko zlato u Tokiju, poručio je bez imalo zadrške da bi bili najslabija generacija u istoriji da su ispali u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Tu se nije zaustavio, već je nastavio da pada sve niže i niže. Zamerio je vaterpolistima da su oni oterali Vladimira Vujasinovića, te da su se krili iza njegove kampanje za gradonačelnika. Poručio im je da zaborave njegov broj jer više neće da im pomaže!

Javna je tajna da su igrači nevoljno pristali da budu učesnici video poruke u kojoj Šapić priča o sportu u Beogradu. Jednostavno nisu želeli da se mešaju u politiku. Praktično vlasnik kluba im to nije oprostio, rekao je da će klub biti duplo gori prema njima i da ko god hoće može da ide, da neće da ih zadržava, preneo je „Sportklub.rs„.

Svi koji su se nalazili na sastanku ostali su u šoku, a na kraju je trener Igor Milanović ostao sam sa igračima.

Sramno je da Šapić održi ovakvu tiradu besa i frustracije i da ceh plate igrači kao što su Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Gojko i Duško Pijetlović koji su sa reprezentacijom osvojili sve, a na mnogim takmičenjima su godinama bili nedodirljivi.

Jednostavno, u najmanju ruku takav odnos nisu zaslužili.

Novi Beograd je tako umesto slavlja zbog pobede protiv Jadrana sa 14:11 u finalu Regionalne lige i pripreme za Fajnal-ejt Lige šampiona, dočekao novi bezobrazluk.

BONUS VIDEO Suze Dejana Savića na aerodromu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare