Foto: Screenshot / Youtube / Podkast Inkubator

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić je doživeo neprijatnost u Bazelu gde mu je bila napadnuta ćerka.

On je objavio da je njegovo dete pokušao da napadne naoružani pedofil.

PROČITAJTE JOŠ

Ilić je istakao da je komšiluk u tom delu švajcarskog grada bio upoznat sa problematičnim ponašanjem jedne osobe koja takođe stanuje tu.

„Svako ko živi u Bazelu treba da vidi ovo lice. Pedofilčina odvratna“, rekao je Ilić uz snimak hapšenja osobe.

On je snimio i dva bodeža koja su pronađena kod uhapšenog.

„Našao sam mu neko šilo. Imao je kod sebe oružje, ali to policiju ne zanima. Njih to ne interesuje, što bi oni njega gledali kao opasnog čoveka i tako ga tretirali“, istakao je Ilić.

Srpski borac je potom objasnio celu situaciju i kako se napad na njegovu ćerku desio.

„Živiš u Švajcarskoj koja je, je l’, uređena zemlja i sinonim za ‘normalan’ život, dobar standard, svi poštuju propise i zakone… I onda policija štiti, država štiti, zakon štiti – ovakve ljude. Sad da sam ga prebio, polomio pred njima, mene odmah hapse. Gubim papire, isteruju me iz zemlje da možda sutra ne mogu da vidim decu pa moram da se žalim nekom sudu za ljudska prava da bih viđao svoju decu i sudio se sa državom. Išao bih u zatvor jer, normalno, kao i svaki roditelj polomio bih mu sve prste. Normalno, kao što bi svaki otac zaštitio svoje dete“, naveo je Ilić.

On je dodao da se „srećom ništa nije bitno desilo“.

„Sem napada, hvatanja za zadnjicu uz jedan udarac i pozivanje na intimni odnos. I ovakav lik ima ko zna koliko prijava, žalbi građana i stanara u zgradi u kojoj živi. Bezbroj prijava žena da ih čovek napada na ulici nekada i udara i obara na pod. Na kraju svega mene guraju i brane da mu priđem, deru mi se i prete hapšenjem, a njemu se obraćaju sa ‘gospodine’. Nažalost, takvo je vreme da dok stvar ne uzmeš u svoje ruke, oni ga ne bi ni uhapsili ni priveli. Mora sam da ga nađem, uhvatim i sačekam ih da dođu i vode ga. Pa ti ostani normalan danas“, istakao je Ilić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar