Foto: AP Photo/Mark J. Terrill

Košarkaši Denver Nagetsa imaće šta da dokažu u novoj sezoni, a jedan snimak njihovim navijačima može bar malo da podigne samopouzdanje.

Nikola Jokić i ekipa nisu uspeli da odbrane titulu šampiona NBA lige, pa je to priznanje otišlo u ruke Boston Seltiksa.

PROČITAJTE JOŠ:

Seltiksi su u prošloj sezoni pobedili Dalas Maverikse u finalu, dok je Jokić sa Nagetsima zaustavljen u polufinalu Zapada od Minesote Timbervulvs.

Nije tada imao dovoljno podrške od Džamala Mareja i Majkla Porter Džuniora, iako nisu bili povređeni, pa je pred novu sezonu ekipi priključen i iskusni Rasel Vestbruk.

Vestbruk se priprema za novu sezonu punom parom, što će mu biti jedna od poslednjih šansi da osvoji titulu NBA šampiona.

Tridesetšestogodišnjak je na drilu šutiranja trojki pogodio zavidan niz šuteva i promašio samo jedan, mada mu to nikad nije bilo jača strana.

Razume se da će sve biti drugačije kada NBA sezona krene i kad se uključi faktor odbrane, ali je dobra vest za Denver što deluje da veteran poznat po atletskim sposobnostima želi da doda svojoj igri novi segment.

Vestbruk je prošlu sezonu odigrao u Los Anđeles Klipersima gde je prosečno imao 11,1 poen po meču, a trojke je šutirao svega 27,3 odsto.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели House of Highlights (@houseofhighlights)

BONUS VIDEO: Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar