Foto: Twitter/Printscreen

Ružne scene za kraj meča.

Ekipa Zadra je na svom terenu u okviru 17. kola ABA lige savladala Borac sa 85:75, ali je meč ostao u senci skandala.

Kraj utakmice obilježio je verbalni sukob u kojem su sudelovali navijači Zadra i centar Borca Đorđe Gagić koji je je vrhunac karijere imao u Partizanu.

PROČITAJTE JOŠ

Gagić je poludeo u završnici utakmice, pri rezultatu 84:75, i agresivno krenuo ka sudijama dok su ga saigrači i osoblje sputavali. Brojni mediji preneli su da su mu navijači vikali da je „debela svinja“, a Gagić im je odgovorio pokazujući srednji prst prilikom izlaska sa terena.

Zadrani su odigrali odlično prvo poluvreme i do odmora imali 21 poen prednosti, ali su u nastavku utakmice šutevi domaćih prestali, pa su gosti iz Čačka na kraju treće četvrtine stigli do samo sedam poena (61:54), a na početku četvrte četvrtine zaostajali su četiri poena (63:59).

Ipak, trojka Darija Drežnjaka za 74:65 četiri i po minuta pre kraja omogućila je Zadru mirniji finiš. Luka Božić sa 22 i Dario Drežnjak sa 19 poena predvodili su Zadar, dok je kod Borca najefikasniji bio Gagić sa 20 ubačaja. Zadar je ovom pobjedom stigao do omjera 9-8, dok je Borac pretposlednji sa 4-3.

BONUS VIDEO Baklja navijača Zvezde nakon poraza od Partizana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar