Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Navijači Zvezde ne odustaju.

Još uvek traje dilema da li će navijači Crvene zvezde moći da uđu na meč 12. kola Evrolige protiv Partizana, a najvatrenije pristalice tima sa Malog Kalemegdana oglasile su se saopštenjem.

PROČITAJTE JOŠ...

„KK Partizan je odlučio da prvi naš derbi u evrokupovima protekne bez gostujućih navijača i time pokušava da uništi sve što jedan derbi čini pravim. Mi od derbija ne odustajemo.

Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijačima Crvene zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas. U suprotnom bićemo prinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu i ovim putem pozivamo sve zvezdaše da urade isto. A odgovornost za sve što se tada bude desilo u hali imaće ista ta uprava Partizana.

Pozivamo i navijače Partizana da podrže naš zahtev i obećavamo da ćemo, u derbiju kada mi budemo domaćini, boriti da im obezbedimo mesto u hali. Derbi nije derbi bez navijača oba tima“, naveli su navijači Zvezde.

Duel „večitih“ je na programu 8. decembra od 20.30 časova, a uprava Partizana donela je odluku da navijače Zvezde ne pusti na tribine nakon sastanka bezbednosnih službi.

BONUS VIDEO Petrušev atraktivno zakucao nakon sjajne asistencije Nedovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar