Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza izneo je svoja očekivanja pred derbi sa Partizanom u Evroligi.

Zvezda u četvrtak igra protiv večitog rivala, u 12. kolu elitnog takmičenja i biće gost u Areni.

PROČITAJTE JOŠ:

Vildoza je pred taj meč naveo da bi njegov tim trebalo da bude spreman, jer će Partizan menjati nešto u odnosu na abaligaški derbi od pre desetak dana, završen u korist Zvezde 90:74.

„Imamo ista očekivanja oni će sigurno promeniti nešto, ali moramo da budemo spremni, da odradimo naš posao, radimo i mi na detaljima kako bi bili bolji. Biće uzbudljivo igrati tu utakmicu po prvi put u Evroligi. Ništa drugaiji atmosferu ne očekujem ni na ovoj utakmici u odnosu na prošlu u kojoj smo mi bili domaćini, biće to dobra utakmica. Igrao sam neke derbije kada sam bio mlad, sada sam ovde, uživam i znam da će biti sjajno“, rekao je Vildoza novinarima.

Ovih dana je posebno aktuelno pitanje angažmana Fakunda Kampaca, za kog se spekuliše da je sve bliže Malom Kalemegdanu, jer je Zvezda poslala ponudu.

Foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

„Nismo se čuli, ali sam čuo glasine o njegovom transferu. Biću srećan ako dođe, to bi bilo sjajno, jer smo mi prijatelji, ali sam sad okrenut samo utakmici“, „izvukao se“ Vildoza.

Ovo pitanje je prokomentarisao i trener Zvezde Duško Ivanović, koji tvrdi da bi bio srećan ako Kampaco dođe.

„Fakundo? Znam ga dobro. Igrao je u Madridu, volim ja Argentince. Hoće u Zvezdu da dođe“, naveo je Ivanović i dodao da „nema pojma“ šta se dešava po tom pitanju.

Inače, Zvezda pred meč 12. kola Evrolige s Partizanom, prvom u ovakvom formatu elitnog takmičenja, ima pet pobeda i šest poraza, dok je Partizan na skoru od četiri pobede i sedam poraza.

BONUS VIDEO: Kako su izbacili navijače Partizana iz hale u Barseloni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar