Foto: Tanjug / AP Photo/Hakim Wright Sr.

Tužna informacija je naterala igrača da reaguje.

Dok košarkaši Atlante pokušavaju da se vrate pobedama u NBA ligi posle mečeva sa Bostonom i Klivlendom, ekipu je potresla situacija u kojoj se našao jedan od navijača Hoksa.

PROČITAJTE JOŠ:

Pristalica ekipe Bogdana Bogdanovića koji vodi nalog sa imenom jedne od zvezda ekipe Dižontea Mareja, javio se na društvenim mrežama i kazao da boluje od neizlečive bolesti.

„Navijači Hoksa, imam loše vesti, otkriven mi je rak pre mesec i po dana i izgleda da on pobeđuje. Volim vas sve, srećan sam što sam bio deo porodice Hoksa. Želim vam svima sve najbolje u životu. Iskreno uz Atlantu“, napisao je navijač.

Manje od dana kasnije, ova informacija je preko društvenih mreža stigla i do Mareja, koji je ponudio svoju pomoć navijaču.

„Toliko mi je žao što to čujem i hoću da ti kažem da cenim podršku više nego što reči mogu da izraze. Ako mogu da uradim bilo šta, molim te reci mi što pre“, napisao je Dižonte Marej.

Za sada se ne zna u kojoj će meri Marej moći da pomogne navijaču svog tima, ali će se bar potruditi da mu olakša preostalo vreme, a njegov gest je naišao na brojne poruke odobravanja od strane ostalih ljubitelja košarke.

BONUS VIDEO: Jokićeva dominacija protiv mlade zvezde San Antonija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar