Duško Ivanović
Duško Ivanović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zvezda čeka Mornar.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Mornar u subotu (18.00), u 10. kolu ABA lige. Branilac titule nalazi se u fantastičnoj formi po dolasku trenera Duška Ivanovića od osam vezanih trijumfa u svim takmičenjima.

Niz je krunisan pobedom nad večitim rivalom Partizanom u prvom, istorijskom evroligaškom derbiju. Trener Duško Ivanović imao je samo reči hvale za crnogorski tim.

Pročitajte još

„Očekuje nas utakmica sa vrlo opasnom ekipom, koja ima izvanrednu tranziciju i odlične šutere, jasno je da će nam biti veoma teško. Ovom prilikom, kada pričamo o ekipi Mornara moram da pomenem braću Pavićević koji su podigli nivo košarke u Baru i Crnoj Gori uopšte, i njihov rad je zaista za divljenje“, rekao je Ivanović.

Kapiten Branko Lazić osvrnuo se i na kaznu zbog koje neće moći da budu pune tribine hale „Aleksandar Nikolić“.

„Jasno je da je pred nama težak posao, ne samo zbog toga što smo u četvrtak odigrali vrlo tešku utakmicu, već i zbog toga što je Mornar izuzetno dobra ekipa koja igra vrlo brzu košarku, sa mnogo kontri i šuteva. Osvežićemo se u petak i spremno dočekati utakmicu, drugu u ovom mini ciklusu u kom ćemo odigrati čak četiri u nedelju dana. Pozivam naše navijače da dođu da nas podrže, bez obzira na smanjen kapacitet hale“.

BONUS VIDEO Poslednja tri minuta evroligaškog večitog derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar