(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Studentski centar u meču 9. kola ABA lige na teškom gostovanju u podgoričkoj Morači rezultatom 92:76.

Trener crveno-belih Duško Ivanović bio je zadovoljan igrom svojih igrača nakon utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

“Izuzetno zahtevna utakmica za nas. Znali smo to, jer je Studentski centar kvalitetna ekipa, koja se odlično snalazi u tranziciji, i ima odlične šutere. Nedopustivo je bilo opuštanje tokom treće deonice, ali smo na vreme uspeli da podignemo nivo igre i stignemo do pobede, jako bitne pobede, protiv odlične ekipe”, rekao je Duško Ivanović.

Otkrio je i šta se promenilo u ekipi od njegovog dolaska.

“Šta se promenilo u ekipi kada sam ja došao? Ja se ne bih bavio niti precizno znam kakva je ekipa bila pre mog dolaska. Rekao sam momcima da verujem u njih, a od njih tražio da veruju u mene za sada sve ide po planu, idemo dalje“, rekao je Ivanović i dodao:

“Dolazak u dvoranu “Morača” je bio zaista emotivan za mene. Poslednji puta sam vodio ekipu pre dvadeset godina protiv Budućnosti sa ekipom Vitorije. Setio sam se i otvaranja dvorane i dolazak ekipe Vičite Stejt. Mnogo, baš mnogo lepih emocija”, završio je Zvezdin trener.

BONUS VIDEO Zakucavanje Matijasa Lesora, ludnica u Areni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare