Duško Ivanović Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović kaže da očekuje drugačiji meč s Partizanom od nedavno odigranog u ABA ligi.

Zvezda je u tom okršaju slavila sa 90:74, a u četvrtak od 20.30 igra sa Partizanom na gostujućem terenu meč 12. kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi put se dva najveća srpska rivala sastaju u ovakvom formatu, a Ivanović je uveren da neće sve biti isto. Naprotiv.

„Ovo će biti potpuno drugačija utakmica. Sve će se promeniti, mi ćemo biti drugačiji, Partizan će biti drugačiji, to je normalno jer je svaka utakmica drugačija. Treba da bude zadovoljstvo svakom igraču da igra pred velikim brojem ljudi“, rekao je Ivanović pre meča.

Trenera crveno-belih ne tangira ni to što je na neki način utakmica istorijska. Zvezda u nju ulazi sa četiri uzastopne pobede i skorom 5-6, a Partizan sa 4-7.

„To da je za vas ovo istorijski prvi derbi, to je za vas tako. Za nas je samo još jedna utakmica sa Partizanom, normalno da će oba tima izvući neke pouke iz prve utakmice, ko će se bolje snaći, videćemo“, kaže Ivanović.

Zvezdinim navijačima će, posle različitih informacija ovih dana, biti omogućeno da uđu u halu ako imaju kupljene karte.

„Rekao sam i pre prve utakmice da Partizan ima izvanredan napad, što su i dokazali kasnije u utakmicama protiv Valensije i Budućnosti. Ako ne igraš dobru odbranu, imaju igrače koji igraju dobro jedan na jedan, trče dobro, prepoznaju odbrane – bez odbrane nema ništa“, objasnio je šef stručnog štaba kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO: Kako su izbacili navijače Partizana iz hale u Barseloni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar