Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Vlahović na meti velikana.

Dušan Vlahović se nalazi na meti jednog od najbogatijih klubova sveta. PSŽ je kao jednu od glavnih želja u narednom periodu apostrofirao napadača ekipe iz Torina kao profil napadača koji traži trener Kristof Galtije.

Kako javlja italijanski „Tutosport“ list blizak ekipi iz Torina, klub za sada nema nameru da ga prodaje, ali u PSŽ-u imaju ozbiljne ambicije i neće biti lako odoleti njihovim naletima.

Galtije je nedavno istakao da smatra da ekipi nedostaje još jedna napadačka opcija pored trilinga Nejmar, Mesi, Mbape.

„Tokom predsezone sam opširno razgovarao sa predsednikom i Luisom Kamposom o našem napadu, analizirajući njegove karakteristike i strukturu. Svi smo bili ubeđeni da nam je potreban četvrti napadač drugačijeg profila. Ovaj četvrti igrač nije došao, šteta, ali tako je. Centarfor bi bio veoma koristan. Kilijan Mbape u reprezentaciji igra kao napadač, ali ovde u PSŽ-u imamo drugačiji stil igre, očigledno efikasan, ali bez alternative“. istakao je Galtije i naglasio da više žele klasičnog napadača.

„Tutosport“ ističe da je ono što je Galtije opisao upravo sve što Vlahović može da donese, i da se jedino još uklapa Erling Holan, ali da su šanse za njegovo dovođenje mnogo manje jer Mančester siti svojim bogatstvom može da parira pariskom timu.

Međutim, list ističe da ni pored toga u Torinu ne razmatraju to kao ozbiljnu opciju, jer je 90 miliona uloženih u Vlahovića jasan pokazatelj da klub ima dugoročne planove sa njim i da bi samo neka nepristojna ponuda to mogla da promeni.

Treba reći i da je Juventus imao finansijkih problema zbog čega je vlasnik Đani Anjeli bio najveći zagovornik Superlige pa su sve opcije i dalje otvorene.

BONUS VIDEO Slavlje srpskih igrača i stručnog štaba u Oslu posle pobede nad Norveškom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar