Dejan Stanković Foto:Srdjan StevanovicStarsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.30 igraju zaostali meč desetog kola Superlige Srbije protiv ekipe Voždovca na svom terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crveno-belih Dejan Stanković zadovoljan je bio prethodnim izdanjima svog tima u prvenstvu i smatra da se njegov tim drži stvari u svojim rukama,

„Teren je najbolje merilo, bilo je teško gostovanje u Lučanima, pa smo ga pretvorili u jednu dobru partiju, iako smo imali poteškoća na početku. Poslednju utakmicu protiv Spartaka smo otvorili na vreme, malo spustili ritam, posle toga u drugom poluvrmenu dodali koliko nam je bilo potrebno. Zadovoljan sam, mislim da i dalje držimo sve karte u svojim rukama“, rekao je Stanković.

On je istakao da su se dobro pripremili za narednog rivala.

„Uradili smo analizu, Voždovac ne odustaje od svog stila igre, od golmana kreću, ne plaše se, izlaze visoko. Odigrali su dobru utakmicu, imali jednu ili dve šanse kod povoljnog rezultata protiv Partizana. Spremamo se za njih dosta dobro i mi ćemo izaći dosta jako, na svaku loptu. Već godinama su prepoznatljivi po tome da se radi o ekipi koja želi loptu na zemlji i neće odustati od igre. Nama uvek odgovara ekipa koja dođe da se nadigrava sa nama“, rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima sigurno neće igrati Gelor Kanga i Veljko Nikolić, dok će se videti za Rišarija Živkovica.

BONUS VIDEO Najbolji golovi Bundeslige u novembru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar