Foto: KK Crvena zvezda

U košarkaškom klubu Crvena zvezda još jednom su mislili i na ljubitelje fudbala.

Čelnici KK Crvena zvezda još jednom su sproveli u delo ideju zahvaljujući kojoj će njihovi navijači koju dođu u halu „Aleksandar Nikolić“ u petak da prate utakmicu Evrolige protiv Virtusa iz Bolonje (18.00) moći da gledaju i odlučujuću utakmicu grupne faze Svetskog prvenstva naše reprezentacije protiv Švajcarske (20 časova).

Za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale, biće spreman video bim koji će odmah po završetku utakmice biti postavljen kao i prošli put ispred tribina C i D, kako ne bi propustili ni sekund fudbala. Klub će odmah po završetku košarkaške utakmice uključiti signal iz Katara i na dva semafora iznad partera B i Partera 4.

Pročitajte još

Navijači Crvene zvezde mogli su u hali da prate i utakmicu Srbije protiv Brazila, koju je naša reprezentacija izgubila rezultatom 2:0.

„Orlovi“ u grupi G Svetskog prvenstva u Kataru imaju jedan bod, koliko ima i Kamerun, Švajcarska je na tri, dok Brazil ima šest i već je obezbedio plasman dalje. Protiv Švajcarske je neophodna samo pobeda, ali i da Brazil ostane neporažen protiv Kameruna u utakmici koja se igra u isto vreme.

Što se tiče crveno-belih, zabeležili su pet pobeda iz isto toliko utakmica u svim takmičenjima po dolasku trenera Duška Ivanovića.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar